Plesne radionice “Bachata & lady styling” u organizaciji plesnog kluba “Art’n’go”

 

U prostorijama Centra za obrazovanje i kulturu AKADEMIJA Čapljina plesni klub “Art’n’go” održat će plesne radionice iz svijeta bachate i svim zainteresiranima predočiti ovaj zanimljivi stil plesa.

 

Vašem plesnom napretku naši plesni instruktori pristupaju profesionalno, odgovorno te s velikim strpljenjem i razumijevanjem za svaku razinu plesa od potpunih amatera do naprednih plesača. Ponovno uz nas, i po prvi put u Čapljini, dolaze nam plesni instruktori Armin i Lidija iz Sarajeva, plesni studio “Sensation” te donose nove ideje koje će podijeliti na dvije plesne radionice koje će se održati u subotu, 14. 05. 2022. godine.

 

Prva radionica će biti namijenjena svim pripadnicama nježnijeg spola i fokus će biti na elegantnim pokretima i načinu plesa bachate,

 

Druga radionica će biti namijenjena za parove i bit će prilagođena većini polaznika.

 

Ne treba ti plesno iskustvo niti partner, samo dobra volja i želja za plesom. Da bi krenuli učiti bachatu nije vam potrebno prethodno plesno znanje. Većina ljudi koji dolaze na radionice, nikad prije nisu plesali, stoga dođite i uživajte zajedno s nama.

 

Lady styling bachata započinje u 19 sati a ples za parove započinje od 20:30 sati u našim prostorijama.