Međunarodni seminar klasične glazbe ARDEA 2020

 

Centar za obrazovanje i kulturu AKADEMIJA Čapljina i GLAZBENA ŠKOLA Ljubuški organiziraju Međunarodni seminar klasične glazbe ARDEA koji će se održati od 26. lipnja do 28. kolovoza 2020. (Čapljina i Ljubuški / Bosna i Hercegovina).

 

Ovo je prilika da svi talentirani glazbenici, ne samo iz Bosne i Hercegovine, već i iz drugih zemalja, poboljšaju svoje glazbeno znanje radeći s izvrsnim profesorima i steknu nove prijatelje.

 

Nakon predivnih iskustava (2017., 2018. i 2019.) i pozitivnih reakcija svih sudionika, sada organiziramo ARDEA 2020 s raznolikom ponudom.

 

Ove godine u ponudi su četiri skupine instrumenata: gudači (Brian Finlayson, David Grigorian, Goran Končar i Irena Vučić), gitara (Maroje Brčić i Željko Mandarić), flauta (Marko Zupan) i klavir (Oliver Kern, Ida Gamulin i Marijan Đuzel).

 

U sklopu Masterclassa ARDEA, profesori i polaznici održat će niz koncerata.

 

Nadalje, Čapljina i Ljubuški imaju bogatu gastronomsku i turističku ponudu.

 

Dobra prometna povezanost (autobus, vlak), kao i blizina autoceste i zračne luke (Mostar, Split, Dubrovnik i Sarajevo) čine Čapljinu i Ljubuški lako dostupnim svim posjetiteljima.

 

Odlični predavači, sjajni radni uvjeti, pristupačne cijene Masterclassa i povoljne cijene smještaja, prijevoza i hrane izvrsni su razlozi da se pridružite ARDEA Masterclass-u.

 

Broj polaznika koji će raditi sa profesorima je ograničen, zbog čega se trebate prijaviti što je prije moguće.

 

Online prijave otvorene su do 01. svibnja 2020. godine, a prijaviti se možete popunjavanjem obrasca na našoj web stranici.

 

Podaci za kontakt:

akademija.capljina@tel.net.ba

broj mobitela: ++ 387 63 321 893

Sve ostale informacije i obrazac za prijavu dostupni su na našoj web stranici www.akademijacapljina.com.