FOTO, VIDEO | Održana duhovno molitvena večer sa Zdravkom Mlakićem

 

U crkvi svetog Franje Asiškog u Čapljini održana je duhovno molitvena večer. U ovu duhovno molitvenu večer ušlo se s pjesmom “Kriste u Tvoje ime (Glori, Glori Aleluja)”, nakon čega se nastavilo molitvom slaviti Boga.

 

Fra Mile Vlašić je na početku pozdravi okupljene vjernike i večerašnjeg prijatelja Zdravka Mlakića te izrazio radost kako u ovo Uskršnje vrijeme možemo biti zajedno, gdje da jesmo, u Bogu i s Bogom jesmo.

 

Iako Zdravko Mlakić ne voli o sebi govoriti, više voli Bogu se obraćati nego o sebi pričati, te se u najkraćim crtama opisao rekavši da se trebamo baviti svojim slabostima, kao što se i on sam bavi svojim slabostima jer se mi u ovom životu borimo za svoju vječnost.
Zdravko je ukratko rekao samo dio onoga što on uistinu jest, jer Zdravko i piše puno, ima niz knjiga, od poezije do proze u kojima se osjeti duša, lakoća pisanja, ali i još veća lakoća čitanja. Njegovo pisanje je protkano nikada s mržnjom nego s velikom ljubavi, nikada s gorčinom nego s velikom zahvalnošću, jer je Zdravko na svoj način imao težak život.