FOTO, VIDEO | Na legendarnim “Gelenderima” proslavili smo Svjetski dan plesa

 

Krajem travnja, odnosno 29. travnja po cijelom svijetu se obilježava Svjetski dan plesa.

 

Ovaj datum, 29. travnja inače je rođendan začetnika modernog baleta i jednoga od najvećih plesnih reformatora Jeana Georgesa Noverrea te se njemu u čast svake godine na ovaj dan obilježava Svjetski dan plesa.

 

Kao i mnogo puta do sada, Centar za obrazovanje i kulturu AKADEMIJA Čapljina i ovom aktivnošću je potvrdio naš široki spektar djelovanja.

 

Tako smo i ove godine obilježili Svjetski dan plesa. Za mjesto održavanja smo izabrali legendarne čapljinske “Gelendere”, mjesto koje kod naših brojni sugrađanki i sugrađana budi posebne osjećaje. To je mjesto susreta, druženja, sklapanja prvih ljubavi…

 

Ove godine smo na “Gelenderima” priredili bogat plesni program na kojem su prikazani razni plesni stilovi. Plesne točke tijekom programa su izvodili članovi “Zumba” fitness Čapljina-Mostar, plesnog kluba “Erigo-D” Mostar-Čapljina, plesnog studija “Angels”, plesnog kluba “Art’n’go” i čapljinske mažoretkinje.

 

Nakon službenog dijela programa na pozornici su se priključili i svi oni ljubitelji plesa iz publike a program je vodila Ana Miletić.