FOTO, VIDEO | Održana druga večer 20. ČAPLJINA Festa

 

Festival moderne duhovne glazbe 20. ČAPLJINA Fest jučer je nastavio s proslavom obilježavanja dva desetljeća od osnutka.

 

Na drugom danu 20. ČAPLJINA Festa okupljenoj publici su se u cjelovečernjem programu predstavili članovi International Worship Banda i Whitney Peck.

 

Na programu se našlo trinaest skladbi koje su obuhvatile moderne i one starije duhovne pjesme kao što je pjesma „Kakav prijatelj je Isus“ koja datira još iz 19. stoljeća a govori o tome kako je jedini prijatelj i utjeha u teškim životnim trenutcima Isus. Ovu skladbu su izveli neki od najpoznatijih svjetskih glazbenika kao što su Johnny Cash, Elvis Presley a u Hrvatskoj Gibonni.

 

Večeras je treća večer festivala, ujedno i posljednja večer. Program će započeti u crkvi sv. Franje u 19.00 sati s klanjanjem Presvetom oltarskom sakramentu kojeg će organizirati FRAMA-ČAPLJINA uz glazbenu pratnju Andreja Grozdanova, koji je nedavno objavio nosač zvuka „SIX STRINGS WORSHIP“. Nakon programa u crkvi, druženje će se nastaviti u ABSOLUTE CLUB u Čapljini uz jazz u interpretaciji Whitney Peck.

 

Svi ste pozvani da nam se pridružite!

 

Ostale fotografije i videozapise s ove večeri pogledajte na našoj Facebook stranici.