Večeras preuzimanje knjiga i druženje s Veljkom Barbierijem

 

Prije gotovo mjesec dana, u organizaciji Akademije Čapljina, povodom manifestacije „Dani sjećanja 2019 Čapljina“ u restoranu „Storia“ u Tasovčićima održano je predstavljanje knjige „Veliki kuharski kanconijer“ književnika i gastronoma Veljka Barbierija.

 

Podsjetimo se da je ovu bogatu kulturnu večer uz samo predstavljanje knjige poznatog TV lica uveličalo i klapsko pjevanje klape „Trebižat“ iz Trebižata, osvrt na književne pojmove koji se protežu kroz ovu knjigu Milice Pehar, čitanje Maroevićev soneta Ana Miletić, čitanje dijelova teksta od strane Antonele Soldo i Antee Dragičević te na posljetku kušanje lovačkog čobanca te kupnja knjige.

 

Kako je tom prilikom naručeno trideset knjiga putem Akademije Čapljine od strane autora Veljka Barbierija, večeras će biti upriličeno preuzimanje navedenih knjiga uz posvetu autora.

 

Ovim putem pozivamo sve one koji su naručili knjigu da istu dođu večeras preuzeti u restoranu „Storia“ u Tasovčićima od 18:00 sati.

 

Također oni koji nisu naručili knjigu, a žele imati ovu knjigu kod sebe, večeras je mogu kupiti uz druženje s autorom.

 

Molimo sve one koji su naručili knjigu putem Akademije Čapljina a večeras ne mogu doći na preuzimanje iste da se jave na boj mobitela 063 – 588 – 407 kako bi dogovorili naknadno preuzimanje.