U kolovozu organiziramo Međunarodni masterclass klasične glazbe ARDEA

 

Centar za obrazovanje i kulturu AKADEMIJA Čapljina i GLAZBENA ŠKOLA Ljubuški organiziraju Međunarodni masterklas klasične glazbe International Music Masterclasses ARDEA koji će se održati tijekom kolovoza/augusta 2019. godine.

 

Prigoda je ovo za sve nadarene glazbenike, ne samo iz Bosne i Hercegovine nego i iz drugih država, da usavrše svoje glazbeno znanje u radu s vrhunskim profesorima i steknu nova prijateljstva.

 

Nakon prekrasnih iskustava (2017. i 2018.) i pozitivnih reakcija svih sudionika, organiziramo ARDEA 2019 s još bogatijom ponudom.

 

Uz gitaru (Maroje Brčić), flautu (Marko Zupan), violinu (Goran Končar) i klavir (Oliver Kern), ove godine uključeni su violina (Brian Finlayson) i Alexander-Technique (Alexander Olschewski).

 

U sklopu masterklasa ARDEA održat će se i brojni koncerti profesora i polaznika, a Čapljina i Ljubuški imaju također bogatu gastronomsku i turističku ponudu.

 

Dobra prometna povezanost (autobus, vlak) kao i blizina autoceste i zračnih luka (Mostar, Split, Dubrovnik i Sarajevo) čini Čapljinu i Ljubuški lako dostupnima svim posjetiteljima.

 

Vrhunski predavači, izvrsni uvjeti za rad, povoljne cijene za masterklas, kao i jeftine cijene smještaja, prijevoza i hrane najbolja su pozivnica odlučiti se upravo za masterklas ARDEA.

 

Broj polaznika za rad s profesorima je ograničen, stoga je potrebno reagirati što prije.

 

Kontakti:

akademija.capljina@tel.net.ba

 

mobitel: ++387 63 321 893

 

Sve ostale informacije kao i formular prijave nalazi se na našoj web-stranici akademijacapljina.com