Kreativna likovna radionica za djecu, mlade i odrasle

 

U tijeku su upisi na KREATIVNU LIKOVNU RADIONICU koja će se održavati u prostoru Centra za obrazovanje i kulturu AKADEMIJA Čapljina.

 

Kreativna likovna radionica koju vode Jelena i Trpimir Grgić pruža prostor za umjetničko izražavanje i razvoj kreativnih vještina kod sudionika svih uzrasta. Radionica je namijenjena svima koji žele razviti svoje slikarske, crtačke, kiparske i druge vizualne vještine kroz različite tehnike poput akvarela, akrila na platnu, crtanja olovkom, flomastera, pastela, kolaža, mozaika, gline, glinamola, papir plastike itd.

 

Sudionici su potaknuti da slobodno eksperimentiraju bojama, oblicima i materijalima, dok voditelji pružaju stručno vodstvo i savjete. Program je prilagođen različitim razinama znanja, pa je pogodan za početnike, kao i za one koji već imaju određeno iskustvo u umjetnosti. Cilj nije samo tehničko usavršavanje, već i poticaj mašte, kreativnosti i samopouzdanja kroz umjetnički proces.

 

Atmosfera je opuštena i motivirajuća, s posebnim naglaskom na zajedništvo i međusobnu podršku.

 

Radionica često uključuje teme vezane uz umjetničku teoriju, diskusije o umjetnosti, te završava izložbom radova sudionika, gdje polaznici predstavljaju svoja djela široj publici.

 

Radionice će se održavati jednom tjedno u trajanju od dva školska sata. Cijena je – 70 KM mjesečno. Sav potreban materijal je uključen u cijenu. Broj mjesta je ograničen.

 

Sve informacije možete dobiti na broj:

 

063 440 086